STOP DREAMING!

About

Hello my friendz! I want to introduce myself. My name is Setiyo Mursidno. My Family calls me Mursid. I’m from Sukoharjo. I was born on November, 24th,1988 in sukoharjo. I’m One poiint sixty five meters tall. I live in Kampoeng Bambu 06 Street, Grogol, Sukoharjo with postal code 57552. Mudeng pora bahasane??aku dewe yo bingung..Yowez pake bahasa manusia wae! Nama MURSID. hehehe..Tempat lahirku di kasur Rumah Sakit tanggal 24 November 1988 yang telah lampau. Habitatku ada di Kampoeng Bambu Nomer 06 Sukoharjo. Masih pengen lanjut??Yaphz.. Mungkin kalo pengen tau aku kesehariannya ngapaen aja yaw? wah ribet dehh, Lha wong Bocah’e yo ra cetho..hehehehe…But dengan ke-ra’cetho-an itulah yang menjadi kekuatan buat aku. Istilah’e “The Power Of Ra Cetho”. jam terbangku tiap hari aku habiskan di depan internet dan Poker’an. Setelah itu nge’game, mungkin Sinau nek lagi pengen [Dasar gak berguna]. Gini aja deh daripada ribet..hobyQ Kuliner, Netterz sejati, tidur, Design”, gawe wong sebel..hehehehe… Wes yaa..Kalo pengen contact bisa hubungin aku di : Friendster : kenshi@uns.ac.id Yahoo! Messenger : moreside_arcadium E-Mail : user.sudah.dipakai@gmail.com / kandani.ngeyel@gmail.com WebBlog’s : http://www.mursid-access.co.cc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: